Oude wereldkaart

Decoratief

Een oude wereldkaart laat uw verbeelding spreken. De antieke stijl is een unieke decoratie voor uw interieur of kantoor. Een oude wereldkaart is meestal prachtig geïllustreerd en ingekleurd met een uniek kleurenpallet. Met de aankoop van een verzorgde replica haalt u een stukje geschiedenis in huis. in huis.

Oude wereldkaart

Terug in de tijd

Op een staatkundige oude wereldkaart ziet u de evolutie van de cartografie. Vooral als u verschillende kaarten bij elkaar legt. Laat u inspireren door de kaart van Ptolemeus uit 140 na Christus, John Speed uit 1651 of Stanford in 1925. U kan ook kiezen voor een land- of stadskaart zoals het Oude Nederland of Amsterdam. De categorie natuurkundige wereldkaarten neemt u dan mee in de geschiedenis van de topografie.

Variaties

Een oude wereldkaart kan in diverse hoogtes en breedtes worden besteld. Als uitvoering is papier goedkoopst. Linnen straalt klasse uit. Uw replica kan ook op houten stokken onder en boven worden bevestigd. Met fotobehang kunt u een accentmuur creëeren. Het ophangen is uiteraard een secuur werkje. Uw oude wereldkaart wordt in banen geleverd en wordt bevestigd zoals normaal papier behang.