Oude wereldkaart

Decoratief

Een oude wereldkaart laat uw verbeelding spreken. De antieke stijl is een unieke decoratie voor uw interieur of kantoor. Een oude wereldkaart is meestal prachtig geïllustreerd en ingekleurd met een uniek kleurenpalet. Met de aankoop van een verzorgde replica haalt u een stukje geschiedenis in huis.

Oude wereldkaartTerug in de tijd

Op een staatkundige oude wereldkaart ziet u de evolutie van de cartografie. Vooral als u verschillende kaarten bij elkaar legt. Laat u inspireren door de kaart van Ptolemaeus uit 140 na Christus, John Speed uit 1651 of Stanford in 1925.

U kan ook kiezen voor een land- of stadskaart zoals het Oude Nederland of Amsterdam. De categorie natuurkundige wereldkaarten neemt u dan mee in de geschiedenis van de topografie. De populaire Amsterdamse blogger e-Craig heeft bijvoorbeeld een oude kaart van Amsterdam centraal in zijn inkomhal hangen. Een eye-catcher, maar vooral ook heel erg relevant voor zijn leven, en zijn liefde voor de stad.

Variaties

Een oude wereldkaart kan in diverse hoogtes en breedtes worden besteld. Als uitvoering is papier goedkoopst. Linnen straalt klasse uit. Uw replica kan ook op houten stokken onder en boven worden bevestigd. Met fotobehang kunt u een accentmuur creëeren.

Het ophangen is uiteraard een secuur werkje. Uw oude wereldkaart wordt in banen geleverd en wordt bevestigd zoals normaal papier behang.