Wereldkaart behang

Decoreren met fotobehang is een populaire trend voor het aankleden van uw wanden

Fotobehang U kleeft een foto op muurformaat op dezelfde manier als papierbehang. Het is een eyecatcher die vaak voor één deel van de kamer gebruikt wordt. Een speels en educatief voorbeeld is wereldkaart behang. Uw kantoor, leslokaal, kinderkamer is uiterst geschikt voor een wereldkaart behang.

Wereldkaart behangVariaties

Speciaal voor kinderen is een wereldkaart behang een goed idee. U kan kiezen voor een illustratieve en eenvoudige versie. Kinderen leren op een speelse manier omgaan met de wereldkaart. Ze kunnen plekjes aanduiden waar ze op reis zijn geweest of bepaalde landen opzoeken waarover ze geleerd hebben.

Tieners en volwassen kunnen een topografische kaart aanbrengen. De wereldkaart behang met geografische opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, en mits een intelligente keuze van je accentmuur kan het perfect passen in elk interieur, van modern tot landelijk of zelfs ééntje dat de regels van de Feng Shui perfect volgt.

Aanbrengen

De wereldkaart behang wordt in stroken geleverd samen met de passende lijm. Plakinstructies voor standaard fotobehang papier zijn dezelfde als gewoon behang. Eenvoudig, maar toch een zeer secure taak. Sowieso kiest u maakt u de ondergrond vooraf glad, schoon en vetvrij. Hulplijnen met waterpas en schietlood zijn een handig hulpje. De panelen van de wereldkaart behang moet uiteraard perfect aansluiten. U kan ook uw wereldkaart laten printen op vliesbehang. Dat is iets steviger, hierover kan je hier alles leren.